Supervision: Mensch, Arbeit, Organisation ; Zeitschrift für Beraterinnen und Berater

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Journal
Language:German
Published: Gießen Psychosozial-Verlag 1982-
Frankfurt, M. Fachhochschule 1990-1996
Münster Votum-Verl. 1996-2002
Weinheim Beltz 2003-2011
Berlin Zeitschr. Supervision 2012-2017
Münster Akad. 1982-1989
Journals Online & Print:
Drawer...
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
Description
Published:H. 1.1982 - 36.1999; 2000 - 2011; 30.2012 -
Item Description:Urh. bis 1989: Akademie für Jugendfragen, Münster; beteil. Körp. früher: Fachhochschule Frankfurt, Main
Physical Description:28 cm CD-ROM als Teilausg. 1982/2007
ISSN:1431-7168