Criminology of homicidal poisoning

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Farrell, Michael
Format: Print Book
Language:English
Published: Cham, CH Springer 2017
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01026cam a2200349 4500
001 893638560
003 DE-627
005 20190120052438.0
007 tu
008 170714s2017 xx ||||| 00| ||eng c
010 |a  2017941461 
020 |a 9783319591162  |9 978-3-319-59116-2 
035 |a (DE-627)893638560 
035 |a (DE-599)BSZ490776787 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XD-US 
084 |a 2,1  |2 ssgn 
100 1 |a Farrell, Michael  |e VerfasserIn  |4 aut 
109 |a Farrell, Michael  |a Farrell, M. 
245 1 0 |a Criminology of homicidal poisoning 
264 1 |a Cham, CH  |b Springer  |c 2017 
300 |a XVII, 209 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
591 |a Nach Eingang Verknüpfung zu Verf. prüfen 
689 0 0 |d s  |0 (DE-588)4157344-4  |0 (DE-627)105501573  |0 (DE-576)209833769  |a Giftmord  |2 gnd 
689 0 |5 DE-101 
951 |a BO 
ELC |b 1 
ORI |a SA-MARC-krimdok_oa001.raw