Rechtspleging civiel en bestuur: ontwikkelingen en samenhangen

Saved in:  
Bibliographic Details
Following Title:Rechtspleging civiel en bestuur
Format: Print Journal
Language:Dutch
Published: Meppel Boom 2010-[2013]
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02443cas a2200589 4500
001 686947177
003 DE-627
005 20190609111122.0
007 tu
008 120222d20102013ne z| p| 0 |0dut c
016 7 |a 1019902396  |2 DE-101 
016 7 |a 2651538-6  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)686947177 
035 |a (DE-576)359479723 
035 |a (DE-599)ZDB2651538-6 
035 |a (OCoLC)780383971 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a dut 
044 |c XA-NL 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
245 1 0 |a Rechtspleging civiel en bestuur  |b ontwikkelingen en samenhangen  |c Centraal Bureau voor de Statistiek ; Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum, Ministerie van Veiligheid en Justitie 
264 3 1 |a Meppel  |b Boom  |c 2010-[2013] 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 2008(2010) -2012 
363 0 1 |i 2008 
500 |a Fortgesetzt als Online-Ausgabe 
515 |a Alle 2 Jahre erscheint eine Vollausgabe in Druckform, dazwischen eine online-Version der aktualisierten Tabellen 
655 7 |a Zeitschrift  |0 (DE-588)4067488-5  |0 (DE-627)10454466X  |0 (DE-576)20917000X  |2 gnd-content 
785 0 0 |i Fortgesetzt durch  |t Rechtspleging civiel en bestuur  |d Den Haag : Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum, Ministerie van Justitie en Veiligheid, 2017  |h Online-Ressource  |w (DE-627)1040945554  |w (DE-600)2950758-3  |w (DE-576)514156376 
787 0 8 |i 2008=284; 2010=301 von  |a Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (Den Haag)  |t Onderzoek en beleid  |d Den Haag : WODC, 1981  |w (DE-627)331744325  |w (DE-600)2052295-2  |w (DE-576)468389032  |x 0923-6414 
787 0 8 |i 2012=3 von  |t Justitie in statistiek  |d Den Haag : Boom Lemma Uitg., 2012  |w (DE-627)731888510  |w (DE-600)2694160-0  |w (DE-576)376145129 
951 |a JT 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcy a22 3n 4500 
LOK |0 001 2704874727 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 686947177 
LOK |0 005 20140410110822 
LOK |0 008 120217||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-600)231389450 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 092   |o l  |8 0 
LOK |0 852   |8 1 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c ZA 10730  |9 00 
LOK |0 85900  |8 1.1  |i 2010 
LOK |0 85900  |8 2.1  |i 2012 
LOK |0 86630  |a 2010(2011); 2012(2013) 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI