Cuadernos de seguridad y policía

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Spanish
Published: Madrid Dykinson 2006-
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01365cas a2200481 4500
001 684823470
003 DE-627
005 20190609111033.0
007 tu
008 120207c20069999sp z| m| 0 |0spa c
016 7 |a 1019536381  |2 DE-101 
016 7 |a 2650020-6  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)684823470 
035 |a (DE-576)258017767 
035 |a (DE-599)ZDB2650020-6 
035 |a (OCoLC)838941646 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a spa 
044 |c XA-ES 
082 0 4 |a 350  |q DE-600 
084 |a 7,36  |2 ssgn 
245 1 0 |a Cuadernos de seguridad y policía 
264 3 1 |a Madrid  |b Dykinson  |c 2006- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen 2.2006 - 
363 0 1 |a 2  |i 2006 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2518321020 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 684823470 
LOK |0 005 20061017151202 
LOK |0 008 061017||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a WA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |b 1