Studies in private international law

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:English
Published: Oxford [u.a.] Hart 2009-
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01888cas a2200601 4500
001 610203428
003 DE-627
005 20191128182216.0
007 tu
008 091008c20099999xxkz| m| 0 |0eng c
016 7 |a 997126647  |2 DE-101 
016 7 |a 2517584-1  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)610203428 
035 |a (DE-576)311320708 
035 |a (DE-599)ZDB2517584-1 
035 |a (OCoLC)724098661 
035 |a (OCoLC)724098661 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XA-GB 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
245 1 0 |a Studies in private international law 
264 3 1 |a Oxford [u.a.]  |b Hart  |c 2009- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.2009 - 
363 0 1 |a 1  |i 2009 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
776 0 8 |i Erscheint auch als  |n Online-Ausgabe  |t Studies in private international law  |d Oxford : Hart, 2009  |h 1 Online-Ressource  |w (DE-627)168149180X  |w (DE-600)2980095-X  |w (DE-576)9819815266 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3506719610 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 610203428 
LOK |0 005 20190813110411 
LOK |0 008 190813||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-24  |c DE-627  |d DE-21-24 
LOK |0 852   |a DE-21-24 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2611978425 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 610203428 
LOK |0 005 20091015115955 
LOK |0 008 091015||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI