Il processo penale accusatorio

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Undetermined language
Published: Milano Giuffrè 2001-
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01685cas a2200589 4500
001 592687600
003 DE-627
005 20190609094111.0
007 tu
008 090226c20019999it z| m| 0 |0und c
016 7 |a 992896495  |2 DE-101 
016 7 |a 2481969-4  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)592687600 
035 |a (DE-576)306027070 
035 |a (DE-599)ZDB2481969-4 
035 |a (OCoLC)646585195 
035 |a (OCoLC)646585195 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
044 |c XA-IT 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
084 |a 2  |2 ssgn 
245 1 3 |a Il processo penale accusatorio 
264 3 1 |a Milano  |b Giuffrè  |c 2001- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.2001 - 
363 0 1 |a 1  |i 2001 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2599507448 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 592687600 
LOK |0 005 20090430090807 
LOK |0 008 090430||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2599355907 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 592687600 
LOK |0 005 20090428120023 
LOK |0 008 090428||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI