Drugs, health, and social policy series

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:English
Published: Thousand Oaks, Calif. [u.a.] SAGE 1994-
In:Year: 1994
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02048cas a2200673 4500
001 538878037
003 DE-627
005 20220302165944.0
007 tu
008 070808c19949999xxuz| m| 0 |0eng c
016 7 |a 985279095  |2 DE-101 
016 7 |a 2381931-5  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)538878037 
035 |a (DE-576)039534731 
035 |a (DE-599)ZDB2381931-5 
035 |a (OCoLC)723796221 
035 |a (OCoLC)150222527 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XD-US  |c XA-GB  |c XB-IN 
082 0 4 |a 610  |q DE-600 
084 |a 71.66  |2 bkl 
084 |a 44.40  |2 bkl 
084 |a 86.56  |2 bkl 
245 1 0 |a Drugs, health, and social policy series 
264 3 1 |a Thousand Oaks, Calif. [u.a.]  |b SAGE  |c 1994- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1994 - 
363 0 1 |a 1  |i 1994 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
935 |i sdedup20220302 
936 b k |a 71.66  |j Sucht als soziales Problem  |0 (DE-627)106412256 
936 b k |a 44.40  |j Pharmazie  |j Pharmazeutika  |0 (DE-627)106423304 
936 b k |a 86.56  |j Gesundheitsrecht  |j Lebensmittelrecht  |0 (DE-627)106416995 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2232370399 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 538878037 
LOK |0 005 19951026000000 
LOK |0 008 940615||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2232370372 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 538878037 
LOK |0 005 19940831000000 
LOK |0 008 940831||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI