Biblioteca di sociologia

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Italian
Published: Padova CEDAM 1987-
In:Year: 1987
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01723cas a2200613 4500
001 528288466
003 DE-627
005 20220302165915.0
007 tu
008 070503c19879999it z| m| 0 |0ita c
016 7 |a 953938115  |2 DE-101 
016 7 |a 2286908-6  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)528288466 
035 |a (DE-576)037003828 
035 |a (DE-599)ZDB2286908-6 
035 |a (OCoLC)85558636 
035 |a (OCoLC)85558636 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ita 
044 |c XA-IT 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
245 1 0 |a Biblioteca di sociologia 
264 3 1 |a Padova  |b CEDAM  |c 1987- 
300 |c 22 cm 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1987 - 
363 0 1 |a 1  |i 1987 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
935 |i sdedup20220302 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 222231187X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 528288466 
LOK |0 005 19990417000000 
LOK |0 008 981105||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2222311837 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 528288466 
LOK |0 005 19970520000000 
LOK |0 008 970520||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI