Sozialgeschichtliche Bibliothek bei Junius

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Hamburg Junius 1989-1990
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 04458cas a2201513 4500
001 528227343
003 DE-627
005 20190609065639.0
007 tu
008 070503d19891990gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 551604891  |2 DE-101 
016 7 |a 2292955-1  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)528227343 
035 |a (DE-576)019306326 
035 |a (DE-599)ZDB2292955-1 
035 |a (OCoLC)26508021 
035 |a (OCoLC)26508021 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
245 1 0 |a Sozialgeschichtliche Bibliothek bei Junius 
264 3 1 |a Hamburg  |b Junius  |c 1989-1990 
300 |c 21 cm 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 3.1989 - 7.1990 nachgewiesen 
363 0 0 |a 3  |i 1989 
363 1 0 |a 7  |i 1990 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 213863373X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 528227343 
LOK |0 005 19980210000000 
LOK |0 008 900314||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 866   |x NAK 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2138633748 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 528227343 
LOK |0 005 19980209000000 
LOK |0 008 910102||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-19  |c DE-627  |d DE-21-19 
LOK |0 852   |a DE-21-19 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2508793906 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 528227343 
LOK |0 005 20060518162601 
LOK |0 008 060518||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-62  |c DE-627  |d DE-21-62 
LOK |0 852   |a DE-21-62 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2565533187 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 528227343 
LOK |0 005 20080311134346 
LOK |0 008 080311||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-32b  |c DE-627  |d DE-21-32b 
LOK |0 852   |a DE-21-32b 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k32b  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2703166117 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 528227343 
LOK |0 005 20120207121938 
LOK |0 008 120207||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-52  |c DE-627  |d DE-21-52 
LOK |0 852   |a DE-21-52 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2704510725 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 528227343 
LOK |0 005 20120217160839 
LOK |0 008 120217||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-34  |c DE-627  |d DE-21-34 
LOK |0 852   |a DE-21-34 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a i034  |a k034 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2770876430 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 528227343 
LOK |0 005 20131030102554 
LOK |0 008 131030||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-32c  |c DE-627  |d DE-21-32c 
LOK |0 852   |a DE-21-32c 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k32c  |a i32c 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3001109971 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 528227343 
LOK |0 005 20180227175629 
LOK |0 008 180227||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-53  |c DE-627  |d DE-21-53 
LOK |0 852   |a DE-21-53 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a i053  |a k053 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 213863339X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 528227343 
LOK |0 005 20050719000000 
LOK |0 008 050719||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a WA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1