Focus

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Undetermined language
Published: Soveria Mannelli Rubbettino 2003-
In:Year: 2003
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01379cas a2200493 4500
001 522087744
003 DE-627
005 20200710204324.0
007 tu
008 070110c20039999it z| m| 0 |0und c
016 7 |a 982618921  |2 DE-101 
016 7 |a 2265391-0  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)522087744 
035 |a (DE-576)9522087742 
035 |a (DE-599)ZDB2265391-0 
035 |a (OCoLC)314444400 
035 |a (OCoLC)314444400 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
044 |c XA-IT 
082 0 4 |a 300  |q DE-600 
084 |a 7,26  |2 ssgn 
245 1 0 |a Focus 
264 3 1 |a Soveria Mannelli  |b Rubbettino  |c 2003- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 6 [?] - 
363 0 1 |a 6  |i 2003 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
889 |w (DE-576)107462648 
889 |w (DE-627)1177462648 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2617258173 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 522087744 
LOK |0 005 20200710204324 
LOK |0 008 091214||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI