Biblioteca de ciencias de la comunicación

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Spanish
Published: Madrid Fragua 2006-
In:Year: 2006
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01964cas a2200649 4500
001 519259696
003 DE-627
005 20200721070315.0
007 tu
008 061026c20069999sp z| m| 0 |0spa c
016 7 |a 981695949  |2 DE-101 
016 7 |a 2256254-0  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)519259696 
035 |a (DE-576)11837852X 
035 |a (DE-599)ZDB2256254-0 
035 |a (OCoLC)212418675 
035 |a (OCoLC)212418675 
035 |a (OCoLC)638073725 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a spa 
044 |c XA-ES 
082 0 4 |a 070  |q DE-600 
245 1 0 |a Biblioteca de ciencias de la comunicación 
246 1 |i Abweichender Titel  |a Biblioteca de ciencias de la información 
246 1 |i Abweichender Titel  |a Colección Biblioteca de ciencias de la información 
264 3 1 |a Madrid  |b Fragua  |c 2006- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen 5.2006 - 
363 0 1 |a 5  |i 2006 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
889 |w (DE-627)1701157691 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2613291214 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 519259696 
LOK |0 005 20091102100302 
LOK |0 008 091102||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2582492973 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 519259696 
LOK |0 005 20081014141459 
LOK |0 008 081014||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI