Studium: Erasmus-Lehrbücher

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Undetermined language
Published: Wien Erasmus Verl. 1998-
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01685cas a2200589 4500
001 517203618
003 DE-627
005 20190609082001.0
007 tu
008 060908c19989999xx z| m| 0 |0und c
016 7 |a 981173705  |2 DE-101 
016 7 |a 2250392-4  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)517203618 
035 |a (DE-576)066872251 
035 |a (DE-599)ZDB2250392-4 
035 |a (OCoLC)637612812 
035 |a (OCoLC)73457051 
035 |a (OCoLC)637612812 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
044 |c XA-AT 
082 0 4 |a 370  |q DE-600 
245 1 0 |a Studium  |b Erasmus-Lehrbücher 
264 3 1 |a Wien  |b Erasmus Verl.  |c 1998- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1998 - 
363 0 1 |a 1  |i 1998 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
935 |a mkri 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2330044356 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 517203618 
LOK |0 005 19980827000000 
LOK |0 008 980827||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2330044313 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 517203618 
LOK |0 005 19980720000000 
LOK |0 008 980720||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |9 00 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SPR |a 1  |b 1