Politische Taschenbücher

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Marburg Schüren 1991-
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01467cas a2200517 4500
001 511883579
003 DE-627
005 20190609081036.0
007 tu
008 060517c19919999xx z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 979796601  |2 DE-101 
016 7 |a 2235760-9  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)511883579 
035 |a (DE-576)025131893 
035 |a (DE-599)ZDB2235760-9 
035 |a (OCoLC)612212115 
035 |a (OCoLC)311538802 
035 |a (OCoLC)612212115 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 914.3  |a 943  |a 940  |q DE-600 
245 1 0 |a Politische Taschenbücher 
246 1 |i Nebent.  |a PTB 
264 3 1 |a Marburg  |b Schüren  |c 1991- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen 45.1991 - 
363 0 1 |a 45  |i 1991 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2169278273 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 511883579 
LOK |0 005 20010531000000 
LOK |0 008 010531||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SPR |a 1  |b 1