Alianza universidad / Textos

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Spanish
Published: Madrid Alianza Ed. 1978-
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02179cas a2200745 4500
001 510220193
003 DE-627
005 20190609080716.0
007 tu
008 060407c19789999xx z| m| 0 |0spa c
016 7 |a 979271835  |2 DE-101 
016 7 |a 2230604-3  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)510220193 
035 |a (DE-576)010886125 
035 |a (DE-599)ZDB2230604-3 
035 |a (OCoLC)723645823 
035 |a (OCoLC)11688625 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a spa 
044 |c XA-ES 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
245 1 0 |a Alianza universidad  |p Textos 
246 1 |i Ansetzungssachtitel  |a Alianza universidad / Textos 
246 1 |i Nebent.  |a AUT 
264 3 1 |a Madrid  |b Alianza Ed.  |c 1978- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen 5.1978 - 
363 0 1 |a 5  |i 1978 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2082580245 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 510220193 
LOK |0 005 19950802000000 
LOK |0 008 950802||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2082580253 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 510220193 
LOK |0 005 19930315000000 
LOK |0 008 930315||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l  |8 0 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2986944817 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 510220193 
LOK |0 005 20171110150830 
LOK |0 008 171110||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |b 1