Studies in interactional sociolinguistics

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:English
Published: Cambridge [u.a.] Cambridge Univ. Press 1982-
In:Year: 1982
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02473cas a2200781 4500
001 496818899
003 DE-627
005 20190609074742.0
007 tu
008 050824c19829999xxkz| m| 0 |0eng c
016 7 |a 976137933  |2 DE-101 
016 7 |a 2200330-7  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)496818899 
035 |a (DE-576)008515794 
035 |a (DE-599)ZDB2200330-7 
035 |a (OCoLC)9321503 
035 |a (OCoLC)310782029 
035 |a (OCoLC)958395583 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XA-GB  |c XD-US  |c XE-AU 
082 0 4 |a 820  |q DE-600 
084 |a ET 760  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/28031: 
245 1 0 |a Studies in interactional sociolinguistics 
264 3 1 |a Cambridge [u.a.]  |b Cambridge Univ. Press  |c 1982- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1. 1982 - 
363 0 1 |a 1  |i 1982 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
936 r v |a ET 760  |b Allgemeines  |k Einzelgebiete der Sprachwissenschaft, Sprachbeschreibung  |k Syntax  |k Makrosyntax: Textlinguistik  |k Allgemeines  |0 (DE-627)1270917730  |0 (DE-625)rvk/28031:  |0 (DE-576)200917730 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2067036521 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 496818899 
LOK |0 005 19900906000000 
LOK |0 008 900906||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 866   |x NAK 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 206703653X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 496818899 
LOK |0 005 19960501000000 
LOK |0 008 860322||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-21-108)83g130502 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3594725197 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 496818899 
LOK |0 005 20200213084515 
LOK |0 008 200213||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI