Issues in bioethnics

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:English
Published: Aldershot [u.a.] Dartmouth 1991-
In:Year: 1991
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01681cas a2200589 4500
001 486474054
003 DE-627
005 20190609064202.0
007 tu
008 050517c19919999xxuz| m| 0 |0eng c
016 7 |a 02747142X  |2 DE-101 
016 7 |a 2188124-8  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)486474054 
035 |a (DE-576)025549324 
035 |a (DE-599)ZDB2188124-8 
035 |a (OCoLC)311680985 
035 |a (OCoLC)311680985 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XD-US 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
245 1 0 |a Issues in bioethnics 
264 3 1 |a Aldershot [u.a.]  |b Dartmouth  |c 1991- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1991- 
363 0 1 |a 1  |i 1991 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2171318775 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 486474054 
LOK |0 005 19930202000000 
LOK |0 008 930202||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2171318740 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 486474054 
LOK |0 005 20050819000000 
LOK |0 008 050819||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI