Extremismus und Demokratie

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Baden-Baden Nomos 2001-
Baden-Baden Nomos-Verl.-Ges. 2001-2004
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 03653cas a2201165 4500
001 471053716
003 DE-627
005 20190609063010.0
007 tu
008 041111c20019999gw z| m| 0 |0ger c
015 |a 08,A01,0373  |2 dnb 
016 7 |a 02667999X  |2 DE-101 
016 7 |a 2167545-4  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)471053716 
035 |a (DE-576)090481658 
035 |a (DE-599)ZDB2167545-4 
035 |a (OCoLC)73675805 
035 |a (OCoLC)73675805 
035 |a (OCoLC)887778491 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 320  |q DE-101 
082 0 4 |a 320  |a 340  |q DE-600 
084 |a 89.58  |2 bkl 
084 |a 89.35  |2 bkl 
245 1 0 |a Extremismus und Demokratie 
264 3 1 |a Baden-Baden  |b Nomos  |c 2001- 
264 2 1 |a Baden-Baden  |b Nomos-Verl.-Ges.  |c 2001-2004 
300 |c 23 cm 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.2001 - 
363 0 1 |i 2001 
515 |a Ersch. unregelmäßig 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
689 0 0 |d s  |0 (DE-588)4048171-2  |0 (DE-627)106192035  |0 (DE-576)209076445  |a Radikalismus  |2 gnd 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4011413-2  |0 (DE-627)106352873  |0 (DE-576)208893415  |a Demokratie  |2 gnd 
689 0 |5 (DE-627) 
776 0 8 |i Online-Ausg.  |t Extremismus und Demokratie  |d Baden-Baden : Nomos, 2007  |h Online-Ressource  |w (DE-627)735798028  |w (DE-600)2702699-1  |w (DE-576)378733842 
889 |w (DE-576)437597733 
889 |w (DE-576)46833209X 
936 b k |a 89.58  |j Politische Gewalt  |0 (DE-627)106416960 
936 b k |a 89.35  |j Demokratie  |0 (DE-627)10641402X 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2473624747 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 471053716 
LOK |0 005 20011128000000 
LOK |0 008 011128||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2555866973 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 471053716 
LOK |0 005 20071114161715 
LOK |0 008 071114||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2565106661 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 471053716 
LOK |0 005 20080305164828 
LOK |0 008 080305||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-58  |c DE-627  |d DE-21-58 
LOK |0 852   |a DE-21-58 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a retr  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2640137662 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 471053716 
LOK |0 005 20100702112916 
LOK |0 008 100702||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-106  |c DE-627  |d DE-21-106 
LOK |0 852   |a DE-21-106 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k106  |a i106 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2473625026 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 471053716 
LOK |0 005 20050708000000 
LOK |0 008 011108||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a WA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |b 1