Human rights law in perspective

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Undetermined language
Published: Oxford London New York New Delhi Sydney Hart 2003-
Oxford Portland 2003-[?]
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01806cas a2200613 4500
001 394470273
003 DE-627
005 20200722142815.0
007 tu
008 040922c20039999xxkz| m| 0 |0und c
016 7 |a 026486539  |2 DE-101 
016 7 |a 2161843-4  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)394470273 
035 |a (DE-576)121568245 
035 |a (DE-599)ZDB2161843-4 
035 |a (OCoLC)610721406 
035 |a (OCoLC)150196630 
035 |a (OCoLC)610721406 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
044 |c XA-GB  |c XD-US 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
084 |a 2  |2 ssgn 
245 1 0 |a Human rights law in perspective 
264 3 1 |a Oxford  |a London  |a New York  |a New Delhi  |a Sydney  |b Hart  |c 2003- 
264 1 |a Oxford  |a Portland  |b Hart  |c 2003-[?] 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.2003 - 
363 0 1 |a 1  |i 2003 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2609427603 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 394470273 
LOK |0 005 20090907163342 
LOK |0 008 090907||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2512839885 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 394470273 
LOK |0 005 20060725142058 
LOK |0 008 060725||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a WA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |b 1