Problemi attuali della giustizia penale / Studi

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Italian
Published: Padova CEDAM 2000-
In:Year: 2000
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01834cas a2200625 4500
001 389484830
003 DE-627
005 20221110180619.0
007 tu
008 040624c20009999it z| m| 0 |0ita c
016 7 |a 026123150  |2 DE-101 
016 7 |a 2149667-5  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)389484830 
035 |a (DE-576)088991555 
035 |a (DE-599)ZDB2149667-5 
035 |a (OCoLC)313275772 
035 |a (OCoLC)878022313 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ita 
044 |c XA-IT 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
084 |a 2  |2 ssgn 
245 1 0 |a Problemi attuali della giustizia penale  |p Studi 
246 1 |i Ansetzungssachtitel  |a Problemi attuali della giustizia penale / Studi 
264 3 1 |a Padova  |b CEDAM  |c 2000- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.2000 - 
363 0 1 |a 1  |i 2000 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
935 |i sdedup20221110 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2660196273 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 389484830 
LOK |0 005 20190123121520 
LOK |0 008 110113||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2388998913 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 389484830 
LOK |0 005 20050202000000 
LOK |0 008 010109||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a WA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI