Policajná teória a prax = Police theory and practice

Saved in:
Bibliographic Details
Contributors: Akadémia Policajného zboru v Bratislave
Format: Print Journal
Language:Slovak
Published: Bratislava Akad. [1994?]-
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01838cas a2200577 4500
001 367171805
003 DE-627
005 20190609055801.0
007 tu
008 030731c19949999xx z| p| 0 |0slo c
016 7 |a 024918261  |2 DE-101 
016 7 |a 2115118-0  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)367171805 
035 |a (DE-576)10636281X 
035 |a (DE-599)ZDB2115118-0 
035 |a (OCoLC)314364196 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a slo 
044 |c XA-SK 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
084 |a 2,1  |2 ssgn 
084 |a KRIM  |q DE-21  |2 fid 
245 1 0 |a Policajná teória a prax  |b  = Police theory and practice  |c Akadémia Policajného Zboru v Bratislave 
246 3 1 |a Police theory and practice 
264 3 1 |a Bratislava  |b Akad.  |c [1994?]- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Ročník 2, 1 (1994 jún) [?]- 
363 0 1 |j 6  |a 2  |b 1  |i 1994 
500 |a Anfangs ohne Parallelsacht 
655 7 |a Zeitschrift  |0 (DE-588)4067488-5  |0 (DE-627)10454466X  |0 (DE-576)20917000X  |2 gnd-content 
710 2 |a Akadémia Policajného zboru v Bratislave  |e Herausgebendes Organ  |0 (DE-588)5202203-1  |0 (DE-627)225823241  |0 (DE-576)196104068  |4 isb 
951 |a JT 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcy a22 3n 4500 
LOK |0 001 2429999595 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 367171805 
LOK |0 005 20040306000000 
LOK |0 008 030808||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-600)087688662 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |8 1 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c ZA 10198  |9 00 
LOK |0 85901  |8 1.1  |a 11  |i 2003 
LOK |0 86630  |a 11.2003 - 
LOK |0 866 0  |z ZLS-A: jur 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SPR |b 1