Colección del viento terral

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Spanish
Published: Barcelona Flor del Viento Ed. 1995-
In:Year: 1995
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01547cas a2200505 4500
001 35787062X
003 DE-627
005 20190609030015.0
007 tu
008 021210c19959999sp z| m| 0 |0spa c
016 7 |a 018475264  |2 DE-101 
016 7 |a 1345641-6  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)35787062X 
035 |a (DE-576)055667198 
035 |a (DE-599)ZDB1345641-6 
035 |a (OCoLC)85671949 
035 |a (OCoLC)85671949 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a spa 
044 |c XA-ES 
082 0 4 |a 050  |q DE-101 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
245 1 0 |a Colección del viento terral 
264 3 1 |a Barcelona  |b Flor del Viento Ed.  |c 1995- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1995 - 
363 0 1 |a 1  |i 1995 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
787 0 8 |i 1=1 von  |t Quién es quién en la democracia española  |d Barcelona : Flor del Viento Ed., 1995  |w (DE-627)21157452X  |w (DE-600)1318313-8  |w (DE-576)052937402 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2293914046 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 35787062X 
LOK |0 005 20000812000000 
LOK |0 008 980720||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a konv 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI