Georganiseerde criminaliteit in Nederland: ... rapportage op basis van de WODC-monitor

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Journal
Language:Dutch
Published: Den Haag WODC 1998-
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02547cas a2200685 4500
001 357174518
003 DE-627
005 20190609054530.0
007 tu
008 021127c19989999xx z| p| 0 |0dut c
016 7 |a 024088552  |2 DE-101 
016 7 |a 2094867-0  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)357174518 
035 |a (DE-576)102095744 
035 |a (DE-599)ZDB2094867-0 
035 |a (OCoLC)313967488 
035 |a (OCoLC)313967488 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a dut 
044 |c XA-NL 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
084 |a 2,1  |2 ssgn 
084 |a KRIM  |q DE-21  |2 fid 
084 |a 86.41  |2 bkl 
245 1 0 |a Georganiseerde criminaliteit in Nederland  |b ... rapportage op basis van de WODC-monitor  |c [Ministerie van] Justitie ; Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum 
264 3 1 |a Den Haag  |b WODC  |c 1998- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a [1.]1998; 2.2002 - 
363 0 1 |a 1  |i 1998 
591 |a Sortierzählung bei Bänden maschinell geändert (GBV) 
655 7 |a Zeitschrift  |0 (DE-588)4067488-5  |0 (DE-627)10454466X  |0 (DE-576)20917000X  |2 gnd-content 
689 0 0 |d g  |0 (DE-588)4042203-3  |0 (DE-627)104400765  |0 (DE-576)209049030  |a Niederlande  |2 gnd 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4043830-2  |0 (DE-627)104189177  |0 (DE-576)209057513  |a Organisiertes Verbrechen  |2 gnd 
689 0 |5 DE-101 
689 1 0 |d g  |0 (DE-588)4042203-3  |0 (DE-627)104400765  |0 (DE-576)209049030  |a Niederlande  |2 gnd 
689 1 1 |d s  |0 (DE-588)4043830-2  |0 (DE-627)104189177  |0 (DE-576)209057513  |a Organisiertes Verbrechen  |2 gnd 
689 1 |5 (DE-627) 
787 0 8 |i [1]=173; 2=198; 3=252 von  |a Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (Den Haag)  |t Onderzoek en beleid  |d Den Haag : WODC, 1981  |w (DE-627)331744325  |w (DE-600)2052295-2  |w (DE-576)468389032  |x 0923-6414 
936 b k |a 86.41  |j Kriminologie  |0 (DE-627)181572001 
951 |a JT 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcy a22 3n 4500 
LOK |0 001 2419982789 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 357174518 
LOK |0 005 20181210112351 
LOK |0 008 021213||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-600)080325432 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 092   |o l  |8 0 
LOK |0 852   |8 1 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c ZA 10136  |9 00 
LOK |0 85900  |8 1.1  |a 1  |i 1998 
LOK |0 85910  |8 1.2  |a 4  |i 2012 
LOK |0 86630  |a [1.]1998 - 4.2012 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SPR |a 1  |b 1  |t KRI