Rostocker rechtswissenschaftliche Abhandlungen

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Berlin BWV, Berliner Wiss.-Verl. 1997-
Berlin Berlin-Verl. Spitz 1997-2001
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02703cas a2200901 4500
001 356883744
003 DE-627
005 20190609054410.0
007 tu
008 021121c19979999xx z| m| 0 |0ger c
015 |a 07,A28,0694  |2 dnb 
016 7 |a 024048526  |2 DE-101 
016 7 |a 2092990-0  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)356883744 
035 |a (DE-576)063342642 
035 |a (DE-599)ZDB2092990-0 
035 |a (OCoLC)85551416 
035 |a (OCoLC)312913738 
035 |a (OCoLC)85551416 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 340  |q DE-101 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
245 1 0 |a Rostocker rechtswissenschaftliche Abhandlungen  |c hrsg. von der Juristischen Fakultät der Universität Rostock 
264 3 1 |a Berlin  |b BWV, Berliner Wiss.-Verl.  |c 1997- 
264 2 1 |a Berlin  |b Berlin-Verl. Spitz  |c 1997-2001 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1997 - 
363 0 1 |a 1  |i 1997 
591 |a NBWZ 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2484108680 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 356883744 
LOK |0 005 20000504000000 
LOK |0 008 000504||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2484108699 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 356883744 
LOK |0 005 19981124000000 
LOK |0 008 981124||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-24  |c DE-627  |d DE-21-24 
LOK |0 852   |a DE-21-24 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2833447418 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 356883744 
LOK |0 005 20150223100745 
LOK |0 008 150223||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-121  |c DE-627  |d DE-21-121 
LOK |0 852   |a DE-21-121 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k121  |a i121 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2484108923 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 356883744 
LOK |0 005 19980212000000 
LOK |0 008 980212||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |b 1