Berliner Journal für Soziologie

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Electronic Journal
Language:German
Published: Wiesbaden Springer VS 1991-
Berlin Akad.-Verl. -1994
Opladen Leske + Budrich 1995-2003
Leverkusen VS Verl. für Sozialwiss. früher
Wiesbaden Springer 2004-2012
Berlin Heidelberg 2004-2012
Online Access: Frontdoor-Url
H ; 10.2000,2 -
H ; 10.2002,2-
Journals Online & Print:
Drawer...
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
Description
Published:1.1991 -
Item Description:Gesehen am 07.06.2019
Frühere Jahrgänge online nicht mehr verfügbar
Urh. anfangs: Gesellschaft für Soziologie am Institut für Soziologie der Humboldt-Universität zu Berlin
Physical Description:Online-Ressource
ISSN:1862-2593
0863-1808