Criminaliteit en rechtshandhaving: ontwikkelingen en samenhangen

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Journal
Language:Dutch
Published: Den Haag WODC 1999-
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 03934cas a2200889 4500
001 331744341
003 DE-627
005 20200311190301.0
007 tu
008 010718c19999999xx a| p| 0 |0dut c
016 7 |a 022039597  |2 DE-101 
016 7 |a 2052298-8  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)331744341 
035 |a (DE-576)094481245 
035 |a (DE-599)ZDB2052298-8 
035 |a (OCoLC)313645544 
035 |a (OCoLC)313645544 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a dut 
044 |c XA-NL 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
084 |a 2,1  |2 ssgn 
084 |a KRIM  |q DE-21  |2 fid 
245 1 0 |a Criminaliteit en rechtshandhaving  |b ontwikkelingen en samenhangen  |c Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum ; Centraal Bureau voor de Statistiek 
264 3 1 |a Den Haag  |b WODC  |c 1999- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1999 - 
363 0 1 |i 1999 
515 |a Ab 2000 auch als Online-Ausg.; Adresse: URL: http://www.cbs.nl/nl-NL/menu/themas/veiligheid-recht/publicaties 
591 |a Sortierzählung bei Bänden maschinell geändert (GBV). - 21!läuft weiter(20-02-06) ; 5550-5551: TUUB12/sred (SWB). - 21!läuft weiter(20-02-06)21!(14-07-14)21!läuft weiter(07-09-15) 
655 7 |a Zeitschrift  |0 (DE-588)4067488-5  |0 (DE-627)10454466X  |0 (DE-576)20917000X  |2 gnd-content 
689 0 0 |d g  |0 (DE-588)4042203-3  |0 (DE-627)104400765  |0 (DE-576)209049030  |a Niederlande  |2 gnd 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4183472-0  |0 (DE-627)105302465  |0 (DE-576)210018860  |a Strafjustiz  |2 gnd 
689 0 |5 (DE-627) 
689 1 0 |d g  |0 (DE-588)4042203-3  |0 (DE-627)104400765  |0 (DE-576)209049030  |a Niederlande  |2 gnd 
689 1 1 |d s  |0 (DE-588)4033178-7  |0 (DE-627)10458503X  |0 (DE-576)209000511  |a Kriminalität  |2 gnd 
689 1 |5 (DE-627) 
776 0 8 |i Erscheint auch als  |n Online-Ausgabe  |t Criminaliteit en rechtshandhaving  |d Den Haag : Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC), 1999  |h Online-Ressource  |w (DE-627)847635821  |w (DE-600)2846906-9  |w (DE-576)455504652 
787 0 8 |i 1=180; 2=189; 3=211; 4=237; 5=255; 6=271; 7=279; 8=289; 9=298 von  |a Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (Den Haag)  |t Onderzoek en beleid  |d Den Haag : WODC, 1981  |w (DE-627)331744325  |w (DE-600)2052295-2  |w (DE-576)468389032  |x 0923-6414 
787 0 8 |i 10=1; 11=2; 12=4 von  |t Justitie in statistiek  |d Den Haag : Boom Lemma Uitg., 2012  |w (DE-627)731888510  |w (DE-600)2694160-0  |w (DE-576)376145129 
787 0 8 |i 1=180; 2=189; 3=211; 4=237; 5=255; 6=271; 7=279; 8=289; 9=298 von  |a Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (Den Haag)  |t Onderzoek en beleid  |d Den Haag : WODC, 1981  |w (DE-627)331744325  |w (DE-600)2052295-2  |w (DE-576)468389032  |x 0923-6414 
951 |a JT 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcy a22 3n 4500 
LOK |0 001 2400609748 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 331744341 
LOK |0 005 20150812112809 
LOK |0 008 010912||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-600)074095730 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 092   |o l  |8 0 
LOK |0 852   |8 1 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c ZA 9990  |9 00 
LOK |0 85900  |8 1.1  |a 2  |i 2000 
LOK |0 85910  |8 1.2  |a 11  |i 2012 
LOK |0 86630  |a 2.2000(2001) - 12.2013(2014) 
LOK |0 000 xxxxxcy a22 3n 4500 
LOK |0 001 2638225525 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 331744341 
LOK |0 005 20140814033922 
LOK |0 008 100607||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-600)179309110 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 092   |o n  |8 0 
LOK |0 852   |8 1 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 85900  |8 1.1  |a 1  |i 1999 
LOK |0 85910  |8 1.2  |a 11  |i 2012 
LOK |0 86630  |a 1.1999 - 11.2012  |z [N=2.2000-5.2006] 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SPR |a 1  |b 1  |t KRI