An analysis of recidivism among residents released from drug contract houses: ... releases

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Journal
Language:English
Published: [S.l.] Dep. 1980-1980
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01752cas a2200529 4500
001 320412067
003 DE-627
005 20190609044403.0
007 tu
008 001013d19801980xx z| p| 0 |0eng c
016 7 |a 020045123  |2 DE-101 
016 7 |a 2001445-4  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)320412067 
035 |a (DE-576)090880579 
035 |a (DE-599)ZDB2001445-4 
035 |a (OCoLC)313696358 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XD-US 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
084 |a 2,1  |2 ssgn 
084 |a KRIM  |q DE-21  |2 fid 
245 1 3 |a An analysis of recidivism among residents released from drug contract houses  |b ... releases  |c Massachusetts Department of Correction 
264 3 1 |a [S.l.]  |b Dep.  |c 1980-1980 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1977/78(1980) nachgewiesen 
363 0 0 |i 1977/78 
655 7 |a Zeitschrift  |0 (DE-588)4067488-5  |0 (DE-627)10454466X  |0 (DE-576)20917000X  |2 gnd-content 
787 0 8 |i 1977/78=12034 von  |a Massachusetts. Department of Correction  |t Publication  |d Boston, Mass. : Dep., 1979  |w (DE-627)169131750  |w (DE-600)895566-9  |w (DE-576)016227417 
951 |a JT 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcy a22 3n 4500 
LOK |0 001 2394094532 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 320412067 
LOK |0 005 20031125000000 
LOK |0 008 010424||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-600)054068983 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |8 1 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 2 B 267  |9 00 
LOK |0 85900  |8 1.1  |i 1977/78 
LOK |0 86630  |a 1977/78(1980) 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw