Situation report on organised crime in Denmark: in ...

Saved in:  
Bibliographic Details
Following Title:Status report on organised crime in Denmark
Format: Print Journal
Language:English
Published: Copenhagen 1996-1998
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01840cas a2200541 4500
001 306350637
003 DE-627
005 20190609043732.0
007 tu
008 991129d19961998dk z| p| 0 |0eng c
016 7 |a 019893353  |2 DE-101 
016 7 |a 1496650-5  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)306350637 
035 |a (DE-576)081860374 
035 |a (DE-599)ZDB1496650-5 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XA-DK 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
245 1 0 |a Situation report on organised crime in Denmark  |b in ...  |c Rigspolitichefen 
264 3 1 |a Copenhagen  |c 1996-1998 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen 1996 - 1998 
363 0 0 |i 1996 
363 1 0 |i 1998 
655 7 |a Zeitschrift  |0 (DE-588)4067488-5  |0 (DE-627)10454466X  |0 (DE-576)20917000X  |2 gnd-content 
776 0 8 |i Dän. Ausg.  |t Situationsrapport om organiseret kriminalitet i Danmark  |d København, 1996  |w (DE-627)306350653  |w (DE-600)1496651-7  |w (DE-576)081860382 
785 0 0 |i Forts.  |t Status report on organised crime in Denmark  |d Copenhagen : National Commissioner of Police, 2000  |w (DE-627)331507129  |w (DE-600)2051785-3  |w (DE-576)094479836 
935 |a mkri 
951 |a JT 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcy a22 3n 4500 
LOK |0 001 236917109X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 306350637 
LOK |0 005 20031125000000 
LOK |0 008 991124||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-600)053356845 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |8 1 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 85900  |8 1.1  |i 1996 
LOK |0 85910  |8 1.2  |i 1998 
LOK |0 86630  |a 1996 - 1998  |z [N=1997] 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw