Civic bulletin

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Journal
Language:Undetermined language
Published: New York, NY Inst. 1996-
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01306cas a2200445 4500
001 30018557X
003 DE-627
005 20190609042529.0
007 tu
008 990721c19969999xx z| p| 0 |0und c
016 7 |a 019745516  |2 DE-101 
016 7 |a 1481619-2  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)30018557X 
035 |a (DE-576)078660688 
035 |a (DE-599)ZDB1481619-2 
035 |a (OCoLC)02259426 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
044 |c XD-US 
082 0 4 |a 300  |q DE-600 
245 1 0 |a Civic bulletin  |c Manhattan Institute, Center for Civic Innovation 
264 3 1 |a New York, NY  |b Inst.  |c 1996- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen Nr. 2.1996 - 
363 0 1 |a 2  |i 1996 
655 7 |a Zeitschrift  |0 (DE-588)4067488-5  |0 (DE-627)10454466X  |0 (DE-576)20917000X  |2 gnd-content 
951 |a JT 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2361113279 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 30018557X 
LOK |0 005 20010126000000 
LOK |0 008 990714||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |b 1