Les affaires ou l'art de l'ombre: les d'elinquances économ. et financières et leur contrôle

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lascoumes, Pierre (Author)
Format: Print Book
Language:French
Published: Paris Le Centurion 1986
Availability in Tübingen:Present in Tübingen.
UB: KB 18 A 2052
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01478cam a2200481 4500
001 274112620
003 DE-627
005 20191223133108.0
007 tu
008 990101s1986 xx ||||| 00| ||fre c
020 |a 2227122056  |9 2-227-12205-6 
035 |a (DE-627)274112620 
035 |a (DE-576)038743213 
035 |a (DE-599)GBV274112620 
035 |a (OCoLC)246547348 
035 |a (OCoLC)23973051 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
082 0 |a 343.07 
100 1 |a Lascoumes, Pierre  |d 1948-  |0 (DE-588)170774511  |0 (DE-627)060906820  |0 (DE-576)161915272  |4 aut 
109 |a Lascoumes, Pierre 1948- 
245 1 4 |a Les affaires ou l'art de l'ombre  |b les d'elinquances économ. et financières et leur contrôle 
264 1 |a Paris  |b Le Centurion  |c 1986 
300 |a 288 S 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
935 |i Blocktest 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3237331775 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 274112620 
LOK |0 005 19951026000000 
LOK |0 008 940428||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 18 A 2052  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SIG |a UB: KB 18 A 2052