IV Jornada de Joves Investigadors de l’IdRA - Garcia Artigas, Ruben A. (2019)
La IV Jornada de Joves Investigadors suposa la consolidació de la iniciativa duta a terme entre 2016 i 2018 amb les tres primeres jornades. Com aleshores, es tracta de fer aflorar i donar visibilitat a la recerca dels més joves, planter de les futures generacions de l’IdRA. La pròpia tasca organitzativa i científica de l’Albert Santasusagna Riu, la Roser Marsal Aguilera i el Ruben A. Garcia Artigas constitueix un bon exponent de la qualitat científica i del dinamisme dels investigadors més joves de l’IdRA. La Dra. Roser Rubio i el Dr. Jordi Serra han aportat, així mateix, la seva experiència i, amb l’Albert, la Roser i el Ruben, han estat l’exemple de la perfecta integració de dues generacions diferents unides pel seu compromís amb la ciència