Welzijn en relaties in tijden van corona : bevindingen van een survey-onderzoek in België van 3-17 april 2020 - Anrijs, Sarah (2020)
Rapport met belangrijkste bevindingen van vragenlijstonderzoek in België naar welzijn en relaties in tijden van corona, 3-17 april 2020