L' efecte de l'ús de la força sobre les actituds cap a la policia. El cas de l’1-O de 2017 a Catalunya - Jové i Lladó, Daniel (2021)
Treballs finals del Màster en Análisi Política i Assessoria Institucional, Facultat de Dret, Universitat de Barcelona. Curs: 2020-2021. Tutor: Falcó Gimeno, Alber