Colección estudios

Saved in:  
Bibliographic Details
Contributors: Universidad de Castilla-La Mancha (verfasserin, Author)
Format: Print Series/Journal
Language:Undetermined language
Published: Cuenca 1990-
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 03137cas a2201021 4500
001 185270115
003 DE-627
005 20200416110305.0
007 tu
008 950622c19909999sp z| m| 0 |0und c
016 7 |a 017588790  |2 DE-101 
016 7 |a 1233054-1  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)185270115 
035 |a (DE-576)039365980 
035 |a (DE-599)ZDB1233054-1 
035 |a (OCoLC)85564054 
035 |a (OCoLC)311934271 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
044 |c XA-ES 
082 0 4 |a 100  |a 340  |q DE-101 
082 0 4 |a 920  |q DE-600 
110 2 |a Universidad de Castilla-La Mancha  |e VerfasserIn  |0 (DE-588)3014979-4  |0 (DE-627)122914759  |0 (DE-576)194358844  |4 aut 
245 1 0 |a Colección estudios  |c Universidad de Castilla-La Mancha 
246 1 |i Nebent.  |a Estudios 
247 1 0 |a Colección Estudio  |f Hauptsacht. teils 
264 3 1 |a Cuenca  |c 1990- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1990 - 
363 0 1 |a 1  |i 1990 
490 0 |a Ediciones de la Universidad de Castilla-La Mancha 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2231689596 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 185270115 
LOK |0 005 20020413000000 
LOK |0 008 950620||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 223168960X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 185270115 
LOK |0 005 20020411000000 
LOK |0 008 010125||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-24  |c DE-627  |d DE-21-24 
LOK |0 852   |a DE-21-24 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2524554341 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 185270115 
LOK |0 005 20070111162408 
LOK |0 008 070111||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l  |8 0 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2665172763 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 185270115 
LOK |0 005 20110223091045 
LOK |0 008 110223||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-42  |c DE-627  |d DE-21-42 
LOK |0 852   |a DE-21-42 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k042  |a i042 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2231689472 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 185270115 
LOK |0 005 19940607000000 
LOK |0 008 940607||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a WA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI