Strafrechtelijke criminologie: een thematische inleiding in de relatie tussen criminologie en strafrecht - Vorm, Benny van der (Pompe reeks, 2022)
Dit boek handelt over de strafrechtelijke criminologie. Het heeft een tweeledige doelstelling. Enerzijds beoogt het te voorzien in een thematische behandeling van thema?s die te rekenen zijn tot de strafrechtelijke criminologie. Daarmee moet het handboek de rechtswetenschap en rechtspraktijk tot dienst kunnen zijn. Anderzijds moet het boek ook bruikbaar zijn voor het onderwijs op het vlak van de strafrechtelijke criminologie