De aanslag die onze levens veranderde: hoe een aanslag op Israëlische toeristen in Egypte een Iraanse bootvluchteling naar Nederland bracht - Sadeghi, Bahram (Uitgeverij Atlas Contact, 2021)
Autobiografie van een man die op achttienjarige leeftijd uit Iran vluchtte en nu als schrijver en journalist in Nederland werkzaam is