Annual report of the Prison Association of New York

Saved in:
Bibliographic Details
Contributors: Prison Association of New York
Format: Print Journal
Language:English
Published: Albany, NY 1895-1924
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01256cas a2200397 4500
001 168819422
003 DE-627
005 20190608231511.0
007 tu
008 941102d18951924xx z| p| 0 |0eng c
016 7 |a 014608308  |2 DE-101 
016 7 |a 849936-6  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)168819422 
035 |a (DE-576)058271651 
035 |a (DE-599)ZDB849936-6 
035 |a (OCoLC)1008878835 
035 |a (OCoLC)72729168 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XD-US 
082 0 4 |a 230  |q DE-600 
110 2 |a Prison Association of New York  |e Verfasser  |0 (DE-588)117028-4  |0 (DE-627)102003238  |0 (DE-576)190601973  |4 aut 
245 1 0 |a Annual report of the Prison Association of New York 
264 3 1 |a Albany, NY  |c 1895-1924 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 50.1894(1895) - 79.1923(1924) nachgewiesen 
363 0 0 |a 50  |i 1894 
363 1 0 |a 79  |i 1923 
591 |a Sortierzählung bei Bänden maschinell geändert (GBV) 
655 7 |a Zeitschrift  |0 (DE-588)4067488-5  |0 (DE-627)10454466X  |0 (DE-576)20917000X  |2 gnd-content 
935 |a mteo  |a mkri 
951 |a JT 
ELC |b 1 
ORI |a SA-MARC-krimdok_oa001.raw