Storia: studi e ricerche ; collana

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Italian
Published: Milano Angeli 1979-
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02316cas a2200793 4500
001 168606283
003 DE-627
005 20190608225658.0
007 tu
008 941101c19799999it z| m| 0 |0ita c
016 7 |a 014300222  |2 DE-101 
016 7 |a 782763-5  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)168606283 
035 |a (DE-576)008618968 
035 |a (DE-599)ZDB782763-5 
035 |a (OCoLC)6879483 
035 |a (OCoLC)310568877 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ita 
044 |c XA-IT 
082 0 4 |a 900  |q DE-600 
245 1 0 |a Storia  |b studi e ricerche ; collana 
247 1 0 |a FrancoAngeli storia  |f Nebent. teils 
247 1 0 |a Studi e ricerche storiche  |f Hauptsacht. anfangs 
264 3 1 |a Milano  |b Angeli  |c 1979- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1979 - 
363 0 1 |a 1  |i 1979 
591 |a (keine DA zu ZDB-Nr. 1047188-1) 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
935 |a mteo  |a BGTS 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2067805096 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 168606283 
LOK |0 005 20120723150205 
LOK |0 008 881110||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 866   |x NAK 
LOK |0 935   |a theo 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 206780510X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 168606283 
LOK |0 005 20040402000000 
LOK |0 008 040402||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l  |8 0 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2067804928 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 168606283 
LOK |0 005 20050726000000 
LOK |0 008 050726||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a WA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI