Kyōsei-tōkei-nenpō = Annual report of statistics on correction

Saved in:
Bibliographic Details
Previous Title:Gyōkei-tōkei-nenpō
Format: Print | Journal Statistics
Language:Undetermined language
Published: Tōkyō 1962-
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 02040cas a2200589 4500
001 168208814
003 DE-627
005 20190608222930.0
007 tu
008 941101c19629999xx z| p| s 0 |0und c
016 7 |a 01380748X  |2 DE-101 
016 7 |a 703092-7  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)168208814 
035 |a (DE-576)015947521 
035 |a (DE-599)ZDB703092-7 
035 |a (OCoLC)20496517 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
044 |c XB-JP 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
245 1 0 |a Kyōsei-tōkei-nenpō  |b  = Annual report of statistics on correction  |c Hōmushō 
246 3 1 |a Annual report of statistics on correction 
264 3 1 |a Tōkyō  |c 1962- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 63.1961(1962) - 
363 0 1 |a 63  |i 1961 
500 |a Parallelsacht. ab 89.1987 
501 |a Inhaltl. Gliederung ab 82.1980 in Vol. 1: Prison, juvenile prison, detention house, women's guidance home; Vol. 2: Juvenile classification home, juvenile training school 
546 |a Text japan 
591 |a (AutopIIIF) (GBV). - (AutopIIIF) (SWB). - (AutopIIIF) 
655 7 |a Zeitschrift  |0 (DE-588)4067488-5  |0 (DE-627)10454466X  |0 (DE-576)20917000X  |2 gnd-content 
655 7 |a Statistik  |0 (DE-588)4056995-0  |0 (DE-627)106152955  |0 (DE-576)209119799  |2 gnd-content 
780 0 0 |i Vorg.  |t Gyōkei-tōkei-nenpō  |d Tōkyō, 1950  |w (DE-627)182389944  |w (DE-600)1203506-3 
935 |a mkri 
951 |a JT 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcy a22 3n 4500 
LOK |0 001 2119290229 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 168208814 
LOK |0 005 20031115000000 
LOK |0 008 881013||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-600)034641122 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |8 1 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 85901  |8 1.1  |a 72  |i 1970 
LOK |0 86630  |a 72.1970 - 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SPR |b 1