Tracts

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:French
Published: Paris Gallimard [2019]-
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01264cas a2200457 4500
001 1681039885
003 DE-627
005 20200717022627.0
007 tu
008 191105c20199999xx z| m| 0 |0fre c
016 7 |a 1198884215  |2 DE-101 
016 7 |a 2997967-5  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)1681039885 
035 |a (DE-599)ZDB2997967-5 
035 |a (OCoLC)882604886 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rda 
041 |a fre 
044 |c XA-FR 
082 0 4 |a 100  |q DE-600 
245 1 0 |a Tracts 
264 3 1 |a Paris  |b Gallimard  |c [2019]- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a No 1- 
363 0 1 |a 1  |i 2019 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 372884537X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1681039885 
LOK |0 005 20200723121004 
LOK |0 008 200723||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |b 1