Orizonturi: buletin lunar pentru informaţie şi documentare proprie

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Journal
Language:Romanian
Published: Stuttgart 1949-1953
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01339cas a2200397 4500
001 167638092
003 DE-627
005 20200812113808.0
007 tu
008 941030d19491953gw z| p| 0 |0rum c
016 7 |a 013066633  |2 DE-101 
016 7 |a 554704-0  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)167638092 
035 |a (DE-576)015819582 
035 |a (DE-599)ZDB554704-0 
035 |a (OCoLC)224858175 
035 |a (OCoLC)224858175 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a rum 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
245 1 0 |a Orizonturi  |b buletin lunar pentru informaţie şi documentare proprie  |c Cercul de Studii şi Cercetări Stiinţifice al Românilor din Germania 
264 3 1 |a Stuttgart  |c 1949-1953 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1/2.1949/50; 3.1951 - 5.1953[?] 
363 0 0 |a 1/2  |i 1949/50 
363 1 0 |a 5  |i 1953 
591 |a C 
655 7 |a Zeitschrift  |0 (DE-588)4067488-5  |0 (DE-627)10454466X  |0 (DE-576)20917000X  |2 gnd-content 
776 0 8 |i Teilausg.  |a Rumänische Bibliothek (Freiburg im Breisgau)  |t Buletin bibliografic  |d Freiburg, Br. : Bibl., 1945  |w (DE-627)166883174  |w (DE-600)342251-3  |w (DE-576)015320006 
951 |a JT 
ELC |b 1 
ORI |a WA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI