Coleção pernambucana

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Undetermined language
Published: Recife 1976-1985
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01412cas a2200469 4500
001 167319388
003 DE-627
005 20190608210049.0
007 tu
008 941030d19761985xx z| m| 0 |0und c
016 7 |a 012576034  |2 DE-101 
016 7 |a 446948-3  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)167319388 
035 |a (DE-576)01404577X 
035 |a (DE-599)ZDB446948-3 
035 |a (OCoLC)310920551 
035 |a (OCoLC)310920551 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
044 |c XD-BR 
082 0 4 |a 910  |a 940  |a 370  |a 900  |q DE-600 
245 1 0 |a Coleção pernambucana  |c Pernambuco, Secretaria de Educação e Cultura 
264 3 1 |a Recife  |c 1976-1985 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen 2.1976 - 17.1978; 2.Fase 1.1984 - 31.1986[?] 
363 0 0 |a 2  |i 1976 
363 1 0 |a 17  |i 1978 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2106216068 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 167319388 
LOK |0 005 19891207000000 
LOK |0 008 880510||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1