Kvindestudier

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Undetermined language
Published: Viborg Delta 1977-
København Fremad 1977-1978
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01009cas a2200361 4500
001 167276719
003 DE-627
005 20190608205715.0
007 tu
008 941030c19779999xx z| m| 0 |0und c
016 7 |a 012514063  |2 DE-101 
016 7 |a 439587-6  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)167276719 
035 |a (DE-576)015597881 
035 |a (DE-599)ZDB439587-6 
035 |a (OCoLC)06665289 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
044 |c XA-DK 
082 0 4 |a 300  |q DE-600 
245 1 0 |a Kvindestudier 
264 3 1 |a Viborg  |b Delta  |c 1977- 
264 2 1 |a København  |b Fremad  |c 1977-1978 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a [1.]1977; 2.1978 - 
363 0 1 |a 1  |i 1977 
591 |a A/C*190287 (GBV). - A/C 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |b 1