Contributi di sociologia

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Undetermined language
Published: Napoli Liguori 1973-
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01735cas a2200601 4500
001 166473855
003 DE-627
005 20190608192946.0
007 tu
008 941028c19739999it z| m| 0 |0und c
016 7 |a 011122269  |2 DE-101 
016 7 |a 198323-4  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)166473855 
035 |a (DE-576)00754152X 
035 |a (DE-599)ZDB198323-4 
035 |a (OCoLC)10522614 
035 |a (OCoLC)10522614 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
044 |c XA-IT 
082 0 4 |a 300  |q DE-600 
245 1 0 |a Contributi di sociologia 
264 3 1 |a Napoli  |b Liguori  |c 1973- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen 2.1973 - 
363 0 1 |a 2  |i 1973 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2059209129 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 166473855 
LOK |0 005 19910827000000 
LOK |0 008 910827||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2059209137 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 166473855 
LOK |0 005 19960501000000 
LOK |0 008 860321||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-21-108)82g520304 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l  |8 0 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a WA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI