Collection Problèmes

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:French
Published: Paris Ed. sociales 1972-
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02187cas a2200769 4500
001 166437050
003 DE-627
005 20190608192546.0
007 tu
008 941028c19729999fr z| m| 0 |0fre c
016 7 |a 01105655X  |2 DE-101 
016 7 |a 190790-6  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)166437050 
035 |a (DE-576)039725952 
035 |a (DE-599)ZDB190790-6 
035 |a (OCoLC)648299124 
035 |a (OCoLC)72706638 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
044 |c XA-FR 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
245 1 0 |a Collection Problèmes 
246 3 3 |a Problèmes 
264 3 1 |a Paris  |b Ed. sociales  |c 1972- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1972 - 
363 0 1 |a 1  |i 1972 
591 |a 18!se-Änderung(30-10-09) 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2233151259 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 166437050 
LOK |0 005 20020612000000 
LOK |0 008 981130||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a konv 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2233151267 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 166437050 
LOK |0 005 20020723000000 
LOK |0 008 970120||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l  |8 0 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 274754480X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 166437050 
LOK |0 005 20130527111316 
LOK |0 008 130527||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-43  |c DE-627  |d DE-21-43 
LOK |0 852   |a DE-21-43 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k043 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a WA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI