Heyne-Bücher / 12 Heyne-Biographien

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: München Heyne 1974-1994
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 04832cas a2201609 4500
001 166430358
003 DE-627
005 20210622204432.0
007 tu
008 941028d19741994gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 011037806  |2 DE-101 
016 7 |a 188543-1  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)166430358 
035 |a (DE-576)012070327 
035 |a (DE-599)ZDB188543-1 
035 |a (OCoLC)648293314 
035 |a (OCoLC)310669015 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 920  |q DE-600 
245 1 0 |a Heyne-Bücher  |n 12  |p Heyne-Biographien 
246 1 |i Ansetzungssachtitel  |a Heyne-Bücher / 12 
247 1 0 |a Heyne-Biographien  |f Hauptsacht. anfangs und teils 
247 1 0 |a Heyne-Biographie  |f Sachl. Benennung teils 
264 3 1 |a München  |b Heyne  |c 1974-1994 
300 |c 18 cm 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1974 - 247.1994; damit Ersch. eingest. 
363 0 0 |a 1  |i 1974 
363 1 0 |i 1994  |a 247 
515 |a Springende Ersch.-Jahre; unregelmäßig 
591 |a G/GC 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
889 |w (DE-576)368616754 
889 |w (DE-576)444894241 
889 |w (DE-576)482041366 
889 |w (DE-627)173977079X 
935 |a SAXB  |a mteo 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2467441253 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 166430358 
LOK |0 005 19990417000000 
LOK |0 008 880906||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 866   |x NAK 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2467441261 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 166430358 
LOK |0 005 19990423000000 
LOK |0 008 990108||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-31  |c DE-627  |d DE-21-31 
LOK |0 852   |a DE-21-31 
LOK |0 852 1  |c Einzelsignatur  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 246744127X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 166430358 
LOK |0 005 19990423000000 
LOK |0 008 941213||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l  |8 0 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2467441288 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 166430358 
LOK |0 005 19990423000000 
LOK |0 008 911024||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-19  |c DE-627  |d DE-21-19 
LOK |0 852   |a DE-21-19 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2595039091 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 166430358 
LOK |0 005 20090313100627 
LOK |0 008 090313||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-203  |c DE-627  |d DE-21-203 
LOK |0 852   |a DE-21-203 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2625811811 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 166430358 
LOK |0 005 20100217161452 
LOK |0 008 100217||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-43  |c DE-627  |d DE-21-43 
LOK |0 852   |a DE-21-43 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k043  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2662875844 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 166430358 
LOK |0 005 20110203100727 
LOK |0 008 110203||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-52  |c DE-627  |d DE-21-52 
LOK |0 852   |a DE-21-52 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 281875156X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 166430358 
LOK |0 005 20141023123836 
LOK |0 008 141023||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-62  |c DE-627  |d DE-21-62 
LOK |0 852   |a DE-21-62 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2467441814 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 166430358 
LOK |0 005 19980123000000 
LOK |0 008 980123||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI