Annales Internationales de Criminologie: Xe Congrès International Hambourg 4/9 Sept. 1988

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Electronic Book
Language:French
Published: 1988
In:Year: 1988
Online Access: Volltext (kostenfrei)
Volltext (kostenfrei)
Check availability: HBZ Gateway
LEADER 01725cam a2200505 4500
001 1657227154
003 DE-627
005 20160428084422.0
007 cr uuu---uuuuu
008 150703s1988 xx |||||o 00| ||fre c
024 7 |a urn:nbn:de:bsz:21-dt-73528  |2 urn 
035 |a (DE-627)1657227154 
035 |a (DE-576)434860956 
035 |a (DE-599)BSZ434860956 
035 |a (OCoLC)915351428 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
084 |a 2,1  |2 ssgn 
245 1 0 |a Annales Internationales de Criminologie  |b Xe Congrès International Hambourg 4/9 Sept. 1988 
264 1 |c 1988 
300 |a 144 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a Computermedien  |b c  |2 rdamedia 
338 |a Online-Ressource  |b cr  |2 rdacarrier 
533 |a Online-Ausg.  |b Tübingen  |c Universitätsbibliothek  |d [2015]  |e Online-Ressource  |7 |2015|||||||||| 
776 0 8 |i Druck-Ausg.  |t Annales Internationales de Criminologie  |d Liège : Solédi, 1988  |h 144 S.  |w (DE-627)1415748136  |w (DE-576)345748131 
856 4 0 |u http://idb.ub.uni-tuebingen.de/diglit/AIC_1988  |x Digitalisierung  |z kostenfrei  |3 Volltext 
856 4 0 |u http://nbn-resolving.de/urn:nbn:de:bsz:21-dt-73528  |x Resolving-System  |z kostenfrei  |3 Volltext 
935 |h SWB  |i ld 
951 |a BO 
ELC |a 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3394341131 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1657227154 
LOK |0 005 20150703110428 
LOK |0 008 150703||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |m n  |9 00 
LOK |0 935   |a krim  |a dbok 
LOK |0 938   |f 34 
LOK |0 938   |k n 
OAS |a 1 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw