Islamic law and its implications for the modern world

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Amin, Sayed Hassen
Format: Print Book
Language:English
Published: Glasgow Royston 1989
In:Year: 1989
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 02883cam a2200661 4500
001 1647725895
003 DE-627
005 20210614122142.0
007 tu
008 890802s1989 xx ||||| 00| ||eng c
010 |a  88208270  
020 |a 0946706492  |9 0-946706-49-2 
035 |a (DE-627)1647725895 
035 |a (DE-576)018308465 
035 |a (DE-599)BSZ018308465 
035 |a (OCoLC)182907731 
035 |a (DE-615)00122877 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
082 0 |a 340.5'9 
082 0 |a 340.5/9 
084 |a RG00.12  |2 fivr 
084 |a SF10  |2 fivs 
084 |a 0  |2 ssgn 
100 1 |a Amin, Sayed Hassen  |d 1948-  |0 (DE-588)12441169X  |0 (DE-627)363328785  |0 (DE-576)294159797  |4 aut 
109 |a Amin, Sayed Hassen 1948-  |a Amin, Sayed H. 1948-  |a Amīn, Ḥasan 1948-  |a Amīn, Ḥasan Saiyid 1948-  |a Amīn, Sayid Ḥasan 1948-  |a Amīn, Saiyyid H. 1948-  |a Sayed Hassan Amin 1948-  |a Amīn, Saiyid Ḥasan 1948-  |a Amīn, Saiyid Ḥ. 1948-  |a Amīn, Sayyid Ḥasan 1948-  |a Amin, Sayed Hassan 1948-  |a Amin, Hassan 1948- 
245 1 0 |a Islamic law and its implications for the modern world  |c S. H. Amin 
264 1 |a Glasgow  |b Royston  |c 1989 
300 |a 399 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Includes bibliography and index 
650 0 7 |0 (DE-588)1151921939  |0 (DE-627)101270016X  |0 (DE-576)498151891  |a Islamisches Recht  |2 gnd 
650 0 7 |0 (DE-588)4048837-8  |0 (DE-627)104814330  |0 (DE-576)209079452  |a Rechtssoziologie  |2 gnd 
650 4 |a Islamische Länder/Islamische Welt  |x Islamisches Recht  |x Rechtssoziologie 
651 7 |0 (DE-588)4073172-8  |0 (DE-627)104279893  |0 (DE-576)209189622  |a Islamische Staaten  |2 gnd 
936 f i |0 (DE-627)1756133522  |a RG00.12  |b Islamische Welt  |k Naher und Mittlerer Osten und Nordafrika  |k Geographische Räume (länderübergreifend) und Organisationen des Nahen und Mittleren Ostens/Nordafrikas  |k Islamische Welt  |2 fivr 
936 f i |0 (DE-627)1756135886  |a SF10  |b Recht  |k Staat  |k Recht  |2 fivs 
938 1 0 |0 (DE-627)1756206856  |0 (DE-615)800615026  |a Islamische Länder/Islamische Welt  |2 fivt 
938 1 0 |0 (DE-627)1756225982  |0 (DE-615)800299092  |a Islamisches Recht  |2 fivt 
938 1 0 |0 (DE-627)1756196087  |0 (DE-615)800682925  |a Rechtssoziologie  |2 fivt 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3324538998 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1647725895 
LOK |0 005 20151116135525 
LOK |0 008 150728||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-21-110)kd21699 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Islamisches Strafrecht 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw