Criminologie: actuele topics

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Duerinckx, Kathleen
Format: Print Book
Language:Dutch
Published: Leuven Acco [2018]
In:Year: 2018
Edition:Editie 2018-2019
Online Access: Table of Contents
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01529cam a2200469 4500
001 164599158X
003 DE-627
005 20220227130813.0
007 tu
008 190311s2018 be ||||| 00| ||dut c
020 |a 9789463449779  |c Broschur  |9 978-94-6344-977-9 
035 |a (DE-627)164599158X 
035 |a (DE-576)518506843 
035 |a (DE-599)BSZ518506843 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rda 
041 |a dut 
044 |c XA-BE 
100 1 |a Duerinckx, Kathleen  |e VerfasserIn  |0 (DE-627)1474789145  |0 (DE-576)404789145  |4 aut 
109 |a Duerinckx, Kathleen  |a Duerinckx, K. 
245 1 0 |a Criminologie  |b actuele topics  |c K. Duerinckx 
250 |a Editie 2018-2019 
264 1 |a Leuven  |b Acco  |c [2018] 
300 |a 135 Seiten, 51 ungezählte Seiten  |b Illustrationen 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a "3RP/R, 3WR" - Titelseite 
856 4 2 |u https://swbplus.bsz-bw.de/bsz164599158Xinh.htm  |m V:DE-576;B:DE-Frei85  |q application/pdf  |v 20190717153242  |3 Inhaltsverzeichnis 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3316392939 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 164599158X 
LOK |0 005 20190701102136 
LOK |0 008 190311||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw