Der Richter

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Ellinger, A
Format: Print Article
Language:German
Published: 1988
In:Österreichische Richterzeitung
Year: 1988, Volume: 66, Issue: 3, Pages: 56-60
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01414caa a22004452 4500
001 1642351393
003 DE-627
005 20180729151227.0
007 tu
008 150218s1988 xx ||||| 00| ||ger c
035 |a (DE-627)1642351393 
035 |a (DE-576)426463447 
035 |a (DE-599)BSZ426463447 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
100 1 |a Ellinger, A  |4 aut 
245 1 4 |a Der Richter  |c A. Ellinger 
264 1 |c 1988 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In  |t Österreichische Richterzeitung  |d Wien : Motopress Werbe- und Verl.-Ges., 1908  |g 66(1988), 3, Seite 56-60  |w (DE-627)130178667  |w (DE-600)525811-X  |w (DE-576)015723240  |7 |||s 
773 1 8 |g volume:66  |g year:1988  |g number:3  |g pages:56-60 
936 u w |d 66  |j 1988  |e 3  |h 56-60 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3306287350 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1642351393 
LOK |0 005 20150218125818 
LOK |0 008 150218||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Richter 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw