Fragen aus dem Parlament: Der Parlamentar. Staatssekretär beim BuMi d.Justiz, R.Funke, antwortet

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Funke, Rainer
Format: Print Article
Language:German
Published: 1991
In:Recht
Year: 1991, Issue: 2, Pages: 30-32
Availability in Tübingen:Present in Tübingen.
IFK: In: Z 73
Check availability: HBZ Gateway
LEADER 01419caa a22004452 4500
001 1639950419
003 DE-627
005 20180730155340.0
007 tu
008 160223s1991 xx ||||| 00| ||ger c
035 |a (DE-627)1639950419 
035 |a (DE-576)456015957 
035 |a (DE-599)BSZ456015957 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
100 1 |a Funke, Rainer  |4 aut 
245 1 0 |a Fragen aus dem Parlament: Der Parlamentar. Staatssekretär beim BuMi d.Justiz, R.Funke, antwortet  |c Rainer Funke 
264 1 |c 1991 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In  |t Recht  |d Bonn-Bad Godesberg : Dt. Bundesverl., 1970  |g (1991), 2, Seite 30-32  |w (DE-627)129301167  |w (DE-600)123101-7  |w (DE-576)01449390X  |7 |||s 
773 1 8 |g year:1991  |g number:2  |g pages:30-32 
935 |a mkri 
936 u w |j 1991  |e 2  |h 30-32 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3301118321 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1639950419 
LOK |0 005 20160223100853 
LOK |0 008 160208||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |c In: Z 73  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SIG |a IFK: In: Z 73